La nova edició del ‘Posa’t la Gorra!’ aplega més de 6.000 persones a PortAventura

A més de les atraccions del parc, els infants i les famílies han gaudit d’actuacions, animació i tallers per recaptar fons pel càncer infantil


La festa ‘Posa’t la Gorra!’ ha arribat aquest dissabte a la 16a edició a les terres tarragonines. Més de 6.000 persones es van posar la gorra en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. L'esdeveniment està organitzat per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), que treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i donar-los un suport psicosocial integral, en col·laboració amb la Fundació PortAventura.

A més de les atraccions del parc, els infants i les seves famílies han gaudit d’actuacions, animació i tallers a la festa situada a la Plaça de la Xina on el periodista i escriptor, Jair Domínguez, va ser el mestre de cerimònies. Com sempre, el moment més important i emotiu de la festa ha estat la lectura del manifest a càrrec de dues parelles de germanes, acompanyades pels representants institucionals i membres de la junta.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació de Tarragona d’AFANOC i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a totes les famílies que s'han de desplaçar de les seves poblacions d'origen per a rebre tractament als principals hospitals de referència de Barcelona i que en sis anys en funcionament ja ha donat servei vora les 900 famílies.

Sis famílies gaudeixen el projecte ‘Dreams’

La Festa Posa’t la Gorra! ha coincidit amb l’estança de la sisena família que va gaudir del projecte PortAventura Dreams. La Fundació PortAventura va engegar-lo el juny passat i durant aquest any sis famílies senceres han gaudit d’una autèntica experiència de luxe a PortAventura World que inclou una estada completa i personalitzada de cap de setmana al parc.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article