Arriba la sisena edició de la festa ‘Somriu per la infància’ a Port Aventura

La jornada de la FEDAIA té per objectiu sensibilitzar la societat de la necessitat de garantir la igualtat d’oportunitats dels infants


El proper dissabte 9 de juny se celebra un dia solidari a Port Aventura World. L'organitza la FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament, per a recaptar fons i sensibilitzar la població sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats de tots els infants.

Aquesta és la sisena edició de ‘Somriu per la infància’, un dia en el qual els protagonistes són els nens i joves i en el qual el somriure és “l'element d'unió que iguala tots els infants, independentment de la seva situació social o econòmica”, explica la federació.

Es poden adquirir entrades per aquesta jornada a un preu especial de 21 euros a través del web de la jornada solidària. Part de la recaptació es destinarà als programes que desenvolupa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats i fer efectiu el dret de tots els infants a gaudir d'activitats lúdiques, culturals i esportives que, consideren, juguen un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article