“+Gospel -Càncerˮ, l’Oncolliga organtiza el 27 de maig un concert solidari a l’Auditori de Barcelona

La Fundació que atén persones amb càncer s’ha unit amb el Cor Carlit Gospel per commemorar els aniversaris d’ambdues entitats


La Fundació Privada Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica, Oncolliga, organitza el concert solidari “+Gospel -Càncer” a càrrec del Cor Carlit Gospel per commemorar els aniversaris d’ambdues entitats: els 30 anys del Cor Carlit Gospel i els 15 anys de la Fundació Oncolliga.

Les dues entitats s’uneixen per oferir el concert solidari “+Gospel -Càncer” aquest diumenge, 27 de maig, a les 12 del migdia a l’Auditori de Barcelona, i comptarà amb la participació especial del Dr. Walt Whitman, director dels prestigiosos Soul Children of Chicago i un dels referents del gènere del gospel a Chicago. Whitman es desplaçarà expressament a Barcelona per intervenir en l’últim muntatge del Cor Carlit Gospel, que incorporarà noves cançons i repassarà els èxits més emblemàtics de tota la seva trajectòria.

El repte del Cor Carlit i Oncolliga és omplir l’Auditori de Barcelona i per això s’han establert preus populars, a fi de que el màxim número de persones puguin contribuir a la tasca que du a terme Oncolliga, i alhora participar en la celebració d’aquest aniversari.

Les entrades pel concert es poden adquirir a partir dels 10 euros i fins als 22 euros i per aquells que no puguin assistir a l’espectacle, però que vulguin col·laborar amb la causa d’Oncolliga, poden fer una aportació econòmica mitjançant la fila 0.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article