Blaumut crea una cançó per impulsar el nou centre de neonatologia de Vall d’Hebron

El grup català ha creat una cançó per donar suport a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que vol recaptar 880.000 euros per al nou centre


El grup català Blaumut ha donat un cop de mà perquè es creï el nou centre de neonatologia avançada de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Ho ha fet cedint la cançó titulada “Com a casa” i el videoclip que l'acompanya. Amb ella volen conscienciar sobre les necessitats dels nens prematurs i les seves famílies i animar els ciutadans a fer donacions a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que ajuda a finançar el nou centre.

Com explica Xavi de la Iglesia, autor de la cançó i veu principal de Blaumut, el que els ha motivat “és la sensibilitat del projecte i l’equip de professionals que treballen per fer-lo realitat. Poder aportar-hi el nostre granet de sorra és tot un orgull”. En el vídeo, es combinen imatges del grup i de nens i pares i professionals del Servei de Neonatologia. Tot els beneficis de la seva venda a iTunes i Google Play se cediran també a la campanya.

L'Hospital de la Vall d’Hebron ha llançat la campanya ‘Amb tu, com a casa’ per recaptar 880.000 euros per al nou projecte, que ha de contribuir, segons fonts de l'hospital, “a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca”.

La campanya ‘Amb tu, com a casa’ parteix de la història de l’Álvaro, un nen d’un any i tres mesos que va passar els seus primers tres mesos de vida al Servei de Neonatologia de la Vall d’Hebron. La seva extraordinària història de lluita per la vida és un exemple del que el nou centre suposarà per a les famílies que han de viure l’ingrés d’un fill que acaba de néixer.

 

El nou centre potenciarà la inclusió de les famílies com a part de l’equip que cuida al nadó. Es crearan espais que protegeixin i facilitin la seva intimitat i la seva participació, en els quals se sentin còmodes i on rebin sempre l’assessorament i el suport dels professionals sanitaris.

El nou centre posarà a disposició dels pares habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills i fer-se’n càrrec de la seva cura. Es crearan habitacions pensades per tal que mares, pares i fills se sentin còmodes, com a casa.

A banda, l’espai disposarà de zones de treball i de descans per a professionals i familiars. Aquest nou model d’atenció, que potencia la funció de la família i facilita el seu rol cuidador, es podrà aplicar a tots aquells nadons que hagin superat l’etapa més crítica del seu ingrés.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article