La fundació Arrels guanya el Premi Ciutadà Europeu 2018 concedit per l’Eurocambra

L’entitat catalana és una de les tres organitzacions de l'Estat reconegudes com a “excepcionals” per promoure els valors europeus


El Parlament Europeu ha atorgat el Premi Ciutadà Europeu 2018 a la fundació catalana Arrels, entitat que atén a persones sense llar a Barcelona. L’ONG barcelonina és entre les tres premiades a l’Estat espanyol i va ser proposada per l’eurodiputat català del Partit Popular Europeu, Francesc Gambús.

També han rebut aquest guardó de l’Eurocambra que reconeix “organitzacions excepcionals que lluiten pels valors europeus”, la Fundación Universidad Camilo José Cela i l’Hospital Universitario Virgen del Rocío. Està previst que Arrels rebi el premi en una cerimònia oficial a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les a l’octubre i també sigui homenatjada a l’Oficina de la cambra a Barcelona, segons fonts europees.  

L'Eurocambra concedeix aquest guardó des de 2008 "a persones o organitzacions excepcionals que lluitin pels valors europeus” d’arreu del continent. Societat Civil Catalana, Proactiva Open Arms o la Fundació Barraquer són algunes de les entitats catalanes que han estat reconegudes amb aquest premi europeu en els darrers anys.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article