Terrassa inicia la consulta ciutadana per regular el preu de l'aigua de la nova empresa municipal

Els habitants del municipi, empreses, entitats i agents implicats, podran opinar sobre la futura ordenança fiscal del servei

L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa la consulta ciutadana per regular la tarifa que tindrà l'aigua amb la posada en marxa de la nova empresa municipal que assumirà la gestió del servei. Els habitants del municipi, les empreses i entitats podran fer les seves aportacions fins el 19 de juny.

Es tracta d'un procediment administratiu que es duu a terme abans d'aprovar la nova ordenança fiscal del servei i que pretén recollir les opinions de tots els agents implicats sobre els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa, la necessitat i oportunitat de la seva aprovació, els objectius de la norma, i les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores. La municipalització del servei entrarà en vigor el 10 de desembre de 2018, quan finalitzarà la darrera pròrroga de l'actual concessionària.

Així, tota la informació i documentació relacionada amb aquesta consulta està disponible al portal de Govern Obert del consistori. El passat 22 de març el Ple Municipal va donar definitivament la llum verda al canvi de forma de gestió del servei d'aigua i del Reglament de Subministrament Domiciliari i Estalvi d'Aigua.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article