El Sindicat de Llogaters es tanca a la seu de la UGT, a qui acusa de ser “un especulador més”

La plataforma de veïns denuncia que la immobiliària vinculada al sindicat vol expulsar un llogater en edat de jubilació


El Sindicat de Llogaters s'ha tancat aquest dimarts a la seu de la UGT, a qui acusen de ser “un especulador més”. En concret, la plataforma de veïns denuncia que la immobiliària vinculada al sindicat, Qualitat Habitatge Social, vol expulsar un llogater en edat de jubilació que fa cinc anys que viu en un dels seus pisos.

Denuncien des del Sindicat de Llogaters que la immobiliària vinculada a la UGT no els va voler rebre el divendres de la setmana passada i que “l'única via de comunicació” que han rebut és “una demanda interposada al veí perquè no abandona el seu pis“. Per aquest motiu, els veïns justifiquen l'ocupació de la seu del sindicat.

“El que pretén la immobiliària és obligar al nostre afiliat a comprar el pis o marxar”, expliquen des del Sindicat de Llogaters, alhora que expliquen que van intentar negociar un acord per tal que pogués renovar el contracte de lloguer. I segueixen: “La cooperativa s’ha negat en tot moment a qualsevol opció que no sigui la compra de l’habitatge, a la qual el veí no pot fer front, no deixant-li cap tipus d’alternativa”.

Davant la negativa de la immobiliària, el Sindicat de Llogaters assegura no entendre el paper “tan passiu” del sindicat, que permet, segons els veïns, les males pràctiques de la immobiliària a la que està vinculada, tot i formar part de plataformes i campanyes en favor de l'habitatge digne.

A més, recorden que aquesta cooperativa immobiliària ja es va veure afectada per “diverses polèmiques” el 2010 i 2011 perquè la seva cúpula “acaparava pisos protegits per a ús propi i per donar un pelotazo de 1,8 milions amb la compravenda de solars”, denuncien els veïns.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article