“No sé què pot passar a partir d’ara, només vull quedar-me a casa”

El Sindicat de Llogaters pressiona la immobiliària Ollé Bertran perquè no desallotgin la Yolanda de casa seva


“La Yolanda es queda” i “Vauras expulsa” han estat els crits unànimes que han repetit, aquest dijous a la tarda, una trentena de persones davant la seu de la immobiliària Ollé Bertran a Barcelona.

El Sindicat de Llogaters ha fet una nova acció. Nova per dir-ho d’alguna manera perquè, malauradament, els desnonaments estan a l’ordre del dia i l’organització, que va néixer tot just fa un any, no es cansa de denunciar-los.

En aquesta ocasió l’acció s’ha dut a terme per ajudar la Yolanda Tenorio, una veïna de Barcelona de 42 anys que porta mitja vida vivint a casa seva, al carrer Diputació amb Muntaner. D’aquí a un mes se li acaba el contracte de lloguer. “No sé què pot passar a partir d’ara, no en tinc ni idea, la veritat. Jo l'únic que vull és quedar-me a casa”, ha dit Tenorio.

La immobiliària Ollé Bertran porta la gestió de Vauras Investment, un dels fons d’inversió que té més presència la ciutat de Barcelona.

La Yolanda, en aquesta lluita no compta amb el suport de la seva comunitat de veïns. “Els meus veïns o ja han marxat perquè els han ofert diners o són veïns amb renta antiga i no es troben amb el meu problema”, ha assenyalat.

Tenorio reconeix que des que va entrar al Sindicat de Llogaters la situació, tot i que segueix sent complicada, és més fàcil de portar gràcies al suport de l’entitat. A més, també compta amb el suport de la Xarxa Esquerra de l'Eixample i altres afectats de  l'empresa Vauras.

Amb l’acció d’ahir, que va començar a les sis de la tarda a les portes de la immobiliària, han aconseguit fixar una reunió amb les parts implicades per a la propera setmana. “Ens han rebut els de la immobiliària i la Yolanda ha pogut llegir una carta”, ha dit la María Jesús, una de les activistes del Sindicat de Llogaters, que reconeix que ja els havien enviat una carta anteriorment i no havien obtingut resposta.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article