Les famílies de l'Esquerra de l'Eixample es tanquen al Consorci d'Educació de Barcelona

La Plataforma de pares i mares amb infants que s'han quedat sense plaça pública de P3 demana una solució “digna” i tenen intenció d'ocupar l'entitat durant la nit


Una desena de famílies amb infants que s'han quedat sense plaça de P3 en les escoles públiques a l'Esquerra de l'Eixample s’han tancat aquest divendres al migdia a la seu del Consorci d’Educació de Barcelona, a la plaça Urquinaona.

Així, segons ha denunciat la Plataforma de Famílies Esquerra Eixample a les xarxes socials, han decidit instal·lar-se a la seu del Consorci de Barcelona “fins a tenir una solució digna per les escoles, els barris, els centres cívic les famílies i la ciutat”.

L'acció arriba després que, segons expliquen membres de la plataforma, el conseller Bargalló i el president del Consorci, Josep González Cambray es comprometessin a tenir aquest divendres la plaça adjudicada a totes les famílies.

El Consorci però, que en aquest barri ha decidit obrir de manera extraordinària un grup addicional a l'escola Ferran Sunyer, no podrà assegurar fins el 2 de juliol com queda la distribució de places definitiva ja que l'adjudicació de l'ampliació de ràtios i el nou grup s'ha de fer en funció de la llista d'espera.

En aquests moments hi ha una desena de famílies tancades i demanen, via xarxes socials, la col·laboració de més gent a les portes de l’entitat a la plaça Urquinaona. les famílies tenen intenció de passar-hi la nit.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article