Calafell inverteix 1,3 milions d'euros per remunicipalitzar la gestió de les llars d'infants

Dels quatre centres de la ciutat, dos dels contractes acaben a l'estiu i els altres dos es resolen de mutu acord amb els adjudicataris


L'Ajuntament de Calafell (Baix Penedès) ha aprovat remunicipalitzar la gestió de les quatre llars d'infants de la ciutat. Des del consistori s'indica que es tracta de la recuperació de serveis municipals externalitzats més important fins a avui, tant per l'import econòmic com per la repercussió social.

La mesura arriba després que s'hagi fet el mateix procés amb el servei de grua municipal i amb el de la neteja d'oficines i equipaments. Les quatre llars d'infants ofereixen 283 places, actualment totes ocupades. L'Ajuntament fa aquest pas tot aprofitant que dos dels contractes externs actuals vencen aquest estiu.

Els altres dos es resolen de mutu acord amb les empreses adjudicatàries. El consistori destinarà 1,3 milions d'euros a amortitzar la part d'inversió que van fer les adjudicatàries en la construcció dels edificis. Des de l'Ajuntament s'indica que els diners surten del romanent líquid de tresoreria de l'any passat, segons s'ha aprovat també en el ple municipal d'aquest 2 de juliol.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article