Ajornat el desnonament d'un bloc sencer de Gràcia on viuen 26 persones, sis menors

L'Ajuntament de Barcelona ha arribat a un acord amb l'entitat bancària que n'és propietària per “guanyar temps” i trobar una solució


El desnonament del bloc situat al número 16 del carrer de Sant Salvador, a Gràcia, que aquest divendres s'havia d'executar s'ha ajornat després que l'Ajuntament de Barcelona aconseguís un acord 'in extremis' amb l'entitat bancària que n'és propietària.

En aquest edifici, ocupat des del 2013 i conegut com l'“Armadillo”, hi viuen 26 persones i sis d'elles són menors. Com que l'acord es va produir a última hora, els Mossos d'Esquadra han desplegat igualment a primera hora d'aquest divendres un dispositiu amb diverses furgonetes, que s'ha aixecat quan han rebut l'avís del jutjat que finalment no enviarien la comitiva judicial.

El col·lectiu l'Oficina d'Habitatge Popular de Gràcia reclama que les persones que viuen en aquests pisos s'hi puguin quedar a viure amb un lloguer social o que siguin reallotjades, almenys, en el mateix barri. El regidor del districte, Eloi Badia, ha explicat que treballen perquè les famílies puguin quedar-se als pisos amb un lloguer social i que l'ajornament els permet “guanyar temps”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article