Ocupen l'antic CRAE Sant Josep de Tarragona per desenvolupar-hi un projecte social

Els ocupants denuncien que l'Ajuntament vol “vendre la ciutat” i convertir-la en “una marca”


Un grup de persones ha ocupat l'antic CRAE Sant Josep de Tarragona des del dia 16 de juliol per “construir-hi una proposta de projecte social”, segons han indicat ells mateixos en un comunicat. Al text s'afirma que la situació de l'edifici és d'abandonament i es troba en un “procés especulatiu”.

Els ocupants denuncien que l'Ajuntament tarragoní vol "vendre la ciutat" i critiquen que el consistori persegueix convertir-la en "una marca". També lamenten "l'especulació urbanística" i la pressió immobiliària a la ciutat, "que comença a expulsar-ne els veïns". Per tot plegat reivindiquen "l'espai públic i obert con un espai de vida", davant dels espais tancats que "privatitzen l'existència i ens aboquen a una vida individualista i de consum".

Els ocupants han organitzat aquest dijous un acte de celebració de l'obertura de l'espai i anuncien que al llarg del cap de setmana hi haurà jornades de treball i debat.

A través de les xarxes socials també han denunciat que durant l'acte d'obertura hi ha hagut presència de Mossos d'Esquadra i que s'han identificat algunes persones.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article