Prop d'una seixantena d'alumnes d'FP Dual faran pràctiques a l'Ajuntament de Lleida el curs vinent

La Paeria, a través de convenis amb els centres docents, ofereix a estudiants de diferents graus superiors la possibilitat de formar-se i d'introduir-se en el món laboral


L'Ajuntament de Lleida comptarà el curs que ve amb 58 alumnes d'FP Dual que faran pràctiques a diferents departaments municipals. La Paeria té convenis amb diversos centres docents de la ciutat perquè els estudiants tinguin l'oportunitat de fer les pràctiques externes i aplicar els coneixements teòrics adquirits a la seva formació acadèmica.

L'Ajuntament de Lleida aposta pel model educatiu de la formació professional i en especial la modalitat de FP Dual, en la qual l'estudiant aprèn combinant la formació en el centre educatiu amb la formació en diferents departaments municipals d'acord amb la especialitat dels estudis que es cursin. En aquest marc, la Paeria també acull en pràctiques alumnes de la Universitat de Lleida, amb la qual, com amb la resta de centres, manté convenis de col·laboració per aquest concepte.

Els convenis de col·laboració que la Paeria ha signat per al pròxim curs 2018-19 són amb el Centre Integral de FP Ilerna (13 alumnes), el Col·legi Episcopal Mare de Déu de l'Acadèmia (14), l’Acadèmia Martínez (10) i els instituts La Caparrella (1), Torrevicens (2) i Ronda (18). Els alumnes cursen graus superiors de diferents branques educatives, com Administració i Finances, d'Educació Infantil o Animació Sociocultural, entre altres. A més, fan pràctiques a la Paeria alumnes de cicles formatius i de diferents universitats.

Els serveis i centres educatius de la Paeria acullen i tutoritzen aquests alumnes. La seva experiència a les diferents dependències municipals contribueix a la professionalització de la docència i permeten als estudiants aplicar i complementar els coneixements. La formació requereix un compromís dels actors implicats educadors, tutors i tutores de les diferents dependències municipals i professorat dels centres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article