Les ‘Kellys’ es concentren dissabte a la Plaça de Sant Jaume per exigir un canvi en la legislació del sector

El col·lectiu de cambreres de pis continua amb les accions reivindicatives per denunciar les condicions laborals “precàries”


Exigir unes millors condicions de treball i un canvi en la legislació del sector hoteler per evitar les externalitzacions del servei de cambreres de pisos. Aquest és l'objectiu incansable que persegueixen les ‘Kellys’ i que tornaran a reivindicar el proper dissabte 25 d’agost.

El col·lectiu de les cambreres de pis del sector hoteler, les anomenades “Kellys”, continua reivindicant els canvis necessaris per millorar la seva situació laboral. En aquesta ocasió, es concentraran el proper dissabte, 25 d'agost, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, a les set del vespre.

Segons manifesten, el personal d'aquest sector treballa amb unes condicions laborals molt precàries i amb una desproporcionada càrrega de treball.  Per la seva banda,  el sindicat de Comissions Obreres de Catalunya dóna ple suport a aquesta mobilització i a les peticions d'aquest col·lectiu.

Així, algunes de les reivindicacions més importants del col·lectiu de les Kellys són el reconeixement de les malalties professionals, posar fi a les externalitzacions dels serveis de pisos que fan que empitjorin les condicions laborals o que s’incrementin les inspeccions laborals als centres de treball.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article