Ensenyament ofereix 60 places del cicle d'atenció a la dependència

Aquesta formació complementària es destina a professionals que vulguin acreditar la seva experiència


Les persones amb competència professional en el sector de la dependència i la teleassistència podran formar-se el proper curs 2018-2019 per a posteriorment superar els mòduls del cicle de grau mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, segons ha informat el Departament d’Ensenyament.

Aquesta formació complementària es destina a professionals d’aquest àmbit que vulguin acreditar la seva experiència a través de l’avaluació i acreditació de competències. Amb aquesta finalitat, s’oferiran 60 places del cicle d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, i que es podran sol·licitar en el procés de preinscripció entre el 12 i el 30 de setembre.

Poden presentar-se les persones que hagin passat en anys anteriors per processos d’acreditació de competències d’aquest àmbit i tingui acreditada alguna qualificació professional de l’àmbit de dependència -atenció en domicili, en institucions socials i teleassistència-. De fet, un total de 10.462 persones han acreditat alguna unitat de competència de l'àmbit de la dependència en convocatòries anteriors.

La formació complementària s’impartirà en la modalitat a distància a través de l’Institut Obert de Catalunya, mentre que la tutoria presencial es durà a terme a l’Institut Gallecs (Mollet del Vallès), Institut Montilivi (Girona) i Institut Salvador Seguí (Barcelona).

L’objectiu és facilitar a les persones poder accedir a la formació per qualificar-se i acreditar-ne l’expertesa, amb l’objectiu d’obtenir el títol corresponent, i capitalitzar així la seva experiència en el sector de la dependència.

Els mòduls professionals del títol són Organització de l'Atenció a les Persones en Situació de Dependència, Atenció Sanitària, Atenció Higiènica, Atenció i Suport Psicosocial, Característiques i Necessitats de les Persones en Situació de Dependència, Teleassistència, Suport Domiciliari, Suport en la Comunicació, Destreses Socials, Primers Auxilis, Formació i Orientació Laboral, Empresa i Iniciativa Emprenedora, Anglès Tècnic, Síntesi i Formació en Centres de Treball.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article