Berga busca la complicitat del comerç per facilitar els serveis a la gent gran

Sota el nom d'‘Espai Amic’, el nou projecte vol crear una xarxa de suport i de detecció de vulnerabilitats

L'Ajuntament de Berga busca la complicitat dels comerços i serveis de la ciutat per millorar la qualitat de vida de les persones grans. Sota el nom d' 'Espai Amic', engegarà un nou projecte per tal de crear una xarxa de suport de les persones grans i/o amb problemes de salut.

L'objectiu, doncs, és que comerços i serveis ofereixin un lloc per seure, realitzar trucades d'urgència i facilitin l'ús dels lavabos a aquest col·lectiu, d'acord sempre amb les característiques de cada local comercial. En paral·lel, el projecte també busca que els establiments perquè esdevinguin agents de detecció de situacions de risc de persones vulnerables, de manera que comptaran amb la coordinació i el seguiment del departament de Serveis Socials.

La iniciativa ha estat ideada per l'àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Berga en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica i engloba diverses accions. Amb l'objectiu d'assolir la seva col·laboració, els tècnics municipals portaran a terme una sessió informativa adreçada als comerços i serveis de la ciutat. Serà el proper 4 de setembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre, a l'Ajuntament de Berga.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article