Albert Segura: “El ‘Solidaris’ donarà veu, des del carrer, a qui normalment no en té”

El programa més social de Catalunya Ràdio s’emetrà, aquesta temporada, els dissabtes al vespre


Solidaris’, el programa més social de Catalunya Ràdio, compleix onze anys en antena. Durant tot aquest temps ha donat resposta als grans reptes socials, polítics i econòmics que preocupen als oients i aquesta nova temporada, de la mà del seu presentador, Albert Segura, seguirà “donant veu a qui normalment no en té” i ho farà “des del carrer”, és a dir, des de l’espai on es mouen els protagonistes del programa.

La gran novetat d’aquesta temporada és el canvi de l’hora d’emissió. A partir de dissabte vinent, el Solidaris s’emetrà cada dissabte de 22h a 23h. Segons Segura, és una hora encertada perquè “és a finals de setmana i et permet fer balanç de tot allò que ha passat els dies previs”.

De la temporada passada Segura en fa un balanç positiu perquè “és un programa amb molta trajectòria i necessitava una sacsejada”. “Tots els programes evolucionen, sinó moren. Evolucionar és anar a un bar de Ciutat Meridiana i transformar-lo en un estudi de ràdio. O anar a un pis d’uns desnonats, o a l’escola d’una nena transsexual. Hem fet un programa a les vies del tren de Múrcia, al Valle de los Caídos...”, explica el presentador.

Enguany, també preveu un any mogut. “Cada dissabte serà una nova aventura”, afirma Segura, que assegura també que el seu equip estarà “molt atent als silencis informatius”. “Parlarem dels temes que no caben als informatius, o que no hi paren atenció, però també de temes recurrents però imprescindibles de tractar de forma reposada, com ara la crisi dels refugiats. No és un programa de solidaritat, és molt més”, diu.

Pel que fa a les temàtiques, Segura ha confirmat al Social.cat que ja estan treballant amb un programa sobre els expresos d’ETA. ‘Què fa un expres d’ETA quan surt de la presó?’ o ‘com es reintegra a la societat?’ són algunes de les preguntes que respondrà aquest capítol.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article