La 37a Festa de la Fil·loxera aposta per la inclusió

L’associació instal·larà dues pantalles gegants, una de les quals preparada per a persones amb mobilitat reduida


‘Pensa en groc’. Aquest és el lema que l’Associació Festa de la Fil·loxera ha escollit per l’edició d’aquest 2018 que, com cada 7 i 8 de setembre, veurà com Sant Sadurní d’Anoia tornarà a combatre la plaga de la fil·loxera. La 37a edició arriba marcada per l’aposta per ser una festa més inclusiva.

És per aquest motiu que, des de la Comissió de la Festa, s’ha treballat per continuar augmentant el número de persones que poden gaudir, any rere any, de la Festa que la nit del 8 de setembre omple la plaça de l’Església i de la celebració del Triomf Final.

L’associació instal·larà dues pantalles gegants prop de la plaça de l’Església. Una estarà destinada al públic en general i s’ubicarà a les escales que donen accés al carrer Església. L’altra, ubicada a la plaça dels Pins, està destinada a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda, fet que els permetrà viure la festa d’una forma propera i segura al desenvolupament de l’espectacle.

Totes aquelles persones que vulguin accedir a aquesta zona reservada s’han de posar en contacte amb el Departament d'Acció Social de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia (C/ Hospital, 11 - 93 891 30 29).

La Festa de la Fil·loxera, com és habitual, tornarà a tenir com a protagonistes el foc i la música i servirà per recordar com, a final del segle XIX, els sadurninencs van superar la plaga de la fil·loxera que va arrasar les vinyes del municipi.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article