Barcelona posa en marxa l'Escola de Defensores de Drets Humans

El recinte de La Model acollirà una formació els dies 28 i 29 de setembre


L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa l'Escola de Defensores de Drets Humans amb una formació sobre la figura de les persones defensores els pròxims 28 i 29 de setembre a La Model.

La formació va dirigida a persones i entitats que en la seva activitat diària treballen en la defensa dels drets humans, ja siguin funcionaris i funcionàries de l’administració local o treballadors i treballadores d’entitats, col·lectius o organitzacions.

Segons l'Ajuntament de Barcelona, l’objectiu és fer efectiva la xarxa de persones i entitats defensores de drets humans a la ciutat i consolidar-la com un espai de reflexió i de vigilància.

La formació que es farà al recinte de La Model anirà a càrrec de quatre organitzacions internacionals de defensa dels drets humans amb llarga experiència: Amnistia Internacional, que treballa gairebé en tots els països del món i dona suport públic a les defensores de drets humans; Protection International, una organització belga que ofereix estratègies de protecció i eines de gestió de la seguretat de les persones defensores; Front Line Defenders, organització irlandesa, també dedicada a la protecció de persones defensores en risc i Civil Rights Defenders, entitat sueca que també treballa en aquest àmbit.

Les jornades també comptaran amb la participació d’Ana Sánchez, especialista en drets humans i coordinadora de campanyes internacionals del Comitè Nacional Palestí del BDS.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

edgar barcelona
1.

Hola,

¿Com hem puc apuntar?

Gràcies

  • 0
  • 0

Comenta aquest article