Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat actuaran a favor del Casal dels Infants

El concert ‘Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves’ se celebrarà el 30 de gener a la Razzmatazz de Barcelona

Els ingressos de les entrades es destinaran a l'acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat

La segona edició del concert ‘Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves’ tornarà a reunir el talent i el compromís social de cinc referents del panorama musical català. Love of Lesbian, Els Catarres, Joan Dausà, Elefantes i Joana Serrat n'integraran el cartell i se celebrarà el 30 de gener a les vuit del vespre a la sala Razzmatazz de Barcelona. Les entrades s'han posat a la venda aquest dimarts a www.theproject.es.

Els ingressos de la venda d'entrades es destinaran a l'acompanyament de més de 1.700 joves en situació de vulnerabilitat que participen en el Casal dels Infants a través de serveis de lleure i participació comunitària així com de formació i inserció sociolaboral.

Aquests nois i noies seran els altres grans protagonistes del concert: comptaran amb la complicitat dels artistes per donar-se a conèixer i reivindicar que “qualsevol jove, sigui quina sigui la seva situació, ha de poder accedir a oportunitats per construir la seva vida”.

L'any passat, en la primera edició del concert Veus per la igualtat d'oportunitats dels joves, Estopa, Els Amics de les Arts, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i Blaumut ja van omplir la sala Barts.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article