El calendari dels Mossos recapta 280.000 euros per entitats socials en els últims cinc anys

Els beneficis del calendari de 2019 seran, per cinquè any consecutiu, per familiars de malalts d'Alzheimer


Coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha presentat el calendari solidari 2019 dels Mossos d'Esquadra, que ha recaptat més de 280.000 euros en cinc edicions, lliurats íntegrament a entitats que desenvolupen tasques socials.

Per cinquè any consecutiu, els beneficis seran per la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC). El conseller ha destacat que els Mossos d'Esquadra “és una policia de proximitat que vetlla per la democràcia i per la convivència i la protecció de les persones i evidentment també vetlla pels col·lectius més vulnerables”. La presidenta de la FAFAC, Immaculada Fernández, ha posat en valor la complicitat i la sensibilitat de totes les persones que han participat en el calendari.

El calendari 2019 és la continuació de l'edició del 2018, on s'encetava un projecte de dos anys en què les festes populars d'arreu del territori són l'escenari de les 14 imatges que il·lustren el calendari. A les fotografies hi apareixen quasi 100 voluntaris del cos de Mossos d'Esquadra a més d'unes altres 200 persones entre usuaris, familiars, psicòlegs, personal sanitari i treballadors de les Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer juntament amb les entitats organitzadores de cada festa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article