Granollers engega un programa per promoure l’esport entre les mares que acompanyen els fills a les instal·lacions esportives

'Mentre la canalla fa esport, tu també!' és una iniciativa que forma part del projecte europeu ‘Sport for Women in the Urban Places’


L’Ajuntament de Granollers posa en marxa una activitat esportiva gratuïta que porta per nom ‘Mentre la canalla fa esport, tu també!’. La iniciativa té com a objectiu conciliar l’activitat física amb la vida familiar de tal manera que mares i fills puguin fer esport coincidint en l’espai i en el temps. Moltes mares i pares acompanyen els seus fills a les instal·lacions esportives de la ciutat i s’hi queden mentre fan activitats esportives. Per això, s’oferirà a aquestes persones que tenen cura de la canalla l’oportunitat de participar en una activitat poliesportiva coincidint amb l’estona en que els seus fills fan esport.

La prova pilot proposa activitats poliesportives a l’aire lliure dos dies a la setmana de 17.30h a 18.30h. Cada dia es proposarà una activitat diferent com caminar, pilates, tonificació muscular, treball cardiovascular... Així, els dilluns i dimecres el punt de trobada serà el pavelló del Tub i, en cas de pluja, es podrà fer servir el gimnàs exterior de les pistes d’atletisme. Els dimarts i dijous el punt d’inici de les activitats serà el Palau d’Esports i, en cas de pluja, es podrà fer servir les pistes d’esquaix. A més, els participants podran fer servir un vestidor de totes dues instal·lacions.

Aquesta iniciativa s’inclou dins del projecte europeu SPORT for WOMEN in the URBAN PLACES (Esport per les dones en llocs urbans) i s’adreça principalment a dones però també és oberta als homes. L’inici de les activitats serà l’1 d’octubre, el calendari coincidirà amb el del curs escolar. Per participar-hi cal ser menor de 55 anys i inscriure’s en línia de manera gratuïta a www.granollers.cat/esports.

La prova pilot vol donar resposta a una de les inquietuds detectades a l'enquesta feta a l'abril als municipis que prenen part al projecte SW-UP. I és que les persones que van respondre el qüestionari van destacar la necessitat de conciliar l'activitat amb la vida familiar i que pares, mares i fills puguin realitzar el seu esport coincidint en l'espai i el temps.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article