Sílvia Bel, Judit Neddermann, Lluís Homar i Joan Chamorro actuaran per la Fundació Hospital de Nens de Barcelona

La Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu acollirà el concert solidari, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a atendre infants sense recursos


L’any 1886 va néixer l’Hospital de Nens de Barcelona, el qual es va constituir en Fundació l’any 1986, i destina tots els seus beneficis a atendre els infants en situació de vulnerabilitat. El proper dimecres 24 d’octubre a les 8 del vespre, la Fundació organitza un concert solidari a la Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu amb personalitats del món de la cultura per ajudar a difondre la seva feina al llarg d’aquests més de 130 anys.

Sílvia Bel, Judit Neddermann, Lluís Homar, Joan Chamorro protagonitzaran el concert, que té un cost de 45€, i els beneficis del qual es destinaran, íntegrament, a atendre infants sense recursos de l’Hospital de Nens de Barcelona. 

Es poden comprar les entrades a les taquilles del Liceu o través del seu portal www.liceubarcelona.cat Si no es pot assistir al concert però es vol col·laborar amb la Fundació, es pot fer a través de la Fila 0. És un concert únic, i l’aforament és limitat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article