Barcelona inaugura un nou dispositiu d'atenció precoç a la infància a Nou Barris

Els dos centres d'aquest tipus que gestiona l'Ajuntament han experimentat un increment d'atencions superior al 50% en cinc anys


Barcelona ha inaugurat aquest dimecres un nou dispositiu d'atenció precoç a la infància al districte de Nou Barris. Es tracta de l'ampliació de l'actual Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) que funciona al districte, que a partir d'ara comptarà amb un segon punt de prestació del servei a la zona nord per millorar la cobertura de les famílies i dels infants que viuen als barris de Torre Baró, Ciutat Meridiana i Vallbona.

El nou dispositiu s'ubicarà al Casal de Barri de Torre Baró. Les instal·lacions del CDIAP del carrer Luz Casanova seguiran funcionant com fins ara. Els dos centres d'aquest tipus que gestiona l'Ajuntament de Barcelona a la ciutat han experimentat un increment de les atencions superior al 50% en els últims cinc anys.

L’Ajuntament de Barcelona gestiona dos dels onze CDIAP que funcionen a la ciutat, els dels districtes de Ciutat Vella i Nou Barris. Aquests centres tenen un caràcter universal per atendre qualsevol infant de 0 a 6 anys amb alteracions en el desenvolupament o risc de tenir-ne, amb independència de si la causa de l’alteració és biològica, psicològica o social. Intervenen sobre l'infant però també sobre la seva família i entorn. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article