El debat ‘Les xarxes socials com altaveu del discurs femení’ aterra a la jornada Catosfera

Els drets civils, la gastronomia, els joves o la música seran altres temes de debat en aquesta edició que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a Girona


Torna la Catosfera, el cicle de debats en profunditat sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet i la comunicació organitzades per l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i l’Associació Catosfera.

Enguany la Catosfera, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona, arriba a la desena edició i ho fa amb un programa molt variat on hi destaca una taula dedicada a l'ús de les xarxes socials com a altaveu del discurs femení.

Aquesta taula rodona tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre a les 11 del matí i comptarà amb la intervenció de Cristina Fallaràs, escriptora i comunicadora a La Marea i Público i impulsora del hastag #cuentalo per promoure que les dones expliquin i comparteixin les històries d’abusos i agressions sexuals.

També intervendrà l’Alba Fernández Pous, que és educadora social i opinadora del Social.cat, Júlia Barceló, actriu i directora i Meius Ferrés, cap de comunicació de la Universitat de Girona. La taula estarà moderada el periodista Jofre Font.

Un total de cinc taules rodones ompliran la jornada de dissabte on s’aprofundirà en temàtiques com els drets civils, la gastronomia, els joves i la música.

Aquest és el quart any consecutiu que Girona acull la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent.De fet, des de l'organització de la jornada “es valora molt positivament l'acollida de la ciutat d'aquestes jornades que ja són una cita imprescindible al calendari en el món de la comunicació i Internet del país”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article