Els impulsors del Gran Recapte fan una crida per reclutar 17.500 voluntaris arreu de Catalunya

Indiquen que per cobrir tot el territori del país calen 27.500 persones

Els responsables dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya han fet una crida pública per reclutar 17.500 voluntaris per a la campanya del Gran Recapte, que se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Fins ara hi ha 10.000 persones apuntades a la pàgina web www.granrecapte.com. Els impulsors de la iniciativa consideren que el ritme d'inscripcions és "satisfactori", però subratllen que cal arribar a 27.500 persones per cobrir les necessitats de tot el territori. També destaquen que els voluntaris i coordinadors són figures "essencials" per tirar endavant l'esdeveniment, que arriba a la desena edició. Arreu de Catalunya hi ha 2.500 punts de recollida d'aliments, entre supermercats i mercats.

L'any passat es van recollir 4.656 tones de menjar en el marc del Gran Recapte. Els responsables dels Bancs dels Aliments afirmen que aquesta quantitat és "important" i expliquen que va servir per complementar les donacions ordinàries per fer front a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.

Per demarcacions, ara com ara a la de Barcelona hi ha 6.000 voluntaris inscrits, 3.097 a Girona, 860 a Lleida i 605 a Tarragona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article