La PAH convoca mobilitzacions per denunciar que els magistrats del Suprem són “marionetes” de la banca

La plataforma es concentrarà davant dels tribunals superiors de justícia autonòmics divendres i davant del Suprem dissabte

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca convoca diferents mobilitzacions per denunciar que els magistrats del Tribunal Suprem són “marionetes” de la banca. Després que el tribunal hagi dictaminat que han de ser els clients els que han de pagar l'impost d'Actes Jurídics Documentats vinculat a la signatura d'una hipoteca, la PAH ha criticat la “submissió” dels jutges a la “pressió del lobby financer i immobiliari”.

“La sentència del TS és un reflex que la justícia espanyola està contaminada pels grups de pressió immobiliaris i financers. No podem permetre que tinguem marionetes de les entitats financeres als òrgans de la justícia”, ha apuntat la plataforma, que ha convocat concentracions divendres davant dels tribunals superiors de justícia autonòmics i dissabte davant del Suprem.

Des de la PAH han remarcat que ja eren conscients que hi havia representants dels bancs en alguns grups polítics, i assenyalen directament el PP, però lamenten que aquesta situació hagi arribat també a la justícia. És per això que la plataforma fa una crida per sortir al carrer a protestar, perquè “cap jutge ni cap polític, venuts a la banca, han d'ocupar espais de poder”.

En aquest sentit, convoquen mobilitzacions divendres a dos quarts de dotze del matí davant dels tribunals superiors de justícia autonòmics i dissabte a les sis de la tarda davant del Suprem.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article