La Marea Blanca dona suport a la vaga de metges i reclama més recursos per a l'atenció primària

La plataforma ciutadana constata la situació “insostenible” dels CAP


La Marea Blanca de Catalunya ha emès un comunicat aquest dijous per donar suport a la vaga de metges convocada per a la setmana del 26 de novembre, alhora que ha reclamat al Govern més recursos per a l'atenció primària i els seus treballadors. Feia gairebé una dècada que el personal sanitari dels centres de primària de l’ICS no cridava a una protesta.

Al seu parer, la situació ara és “insostenible i afecta la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients”. El moviment insta tots els sindicats a sumar-se a la convocatòria, ja que tots els col·lectius que treballen en l'atenció primària “pateixen l'impacte de les males condicions laborals”. També demana solidaritat als usuaris dels centres que es veuran afectats per la vaga.

Aquesta entitat defensa un sistema sanitari públic 100%, universal, primarista i de qualitat, amb unes mateixes condicions laborals dignes per a tots els treballadors. Els convida a fer aquesta vaga però també a participar en la jornada de lluita convocada el 10 de desembre contra les llistes d'espera i la mercantilització de la salut.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article