Sensibilitat, música i activisme social en deu concerts

El festival Músiques Sensibles destina el 10% dels seus beneficis a entitats sense ànim de lucre


La nova edició del festival Músiques Sensibles ja ha arrencat. Concretament, ho ha fet amb l’actuació del duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés, que van omplir el Palau de la Música, el 18 d’octubre, i el van deixar mut. Aquest ha estat el tret de sortida d’un festival que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social.

El festival, consolidat com una de les gran cites de tardor programarà un total de deu concerts amb les següents actuacions: Maria Arnal i Marcel Bagés (18 d’octubre); Carmen Boza i Intana (9 de novembre); Roger Mas i Joe Dolman (10 de novembre); Gemma Humet i Alidé Sans (16 de novembre): Xoel López (17 de novembre); El Petit de Cal Eril (21 de novembre) i finalment el London Community Gospel Choir (23 de novembre).

Més de 25 projectes socials en cinc anys

Després de cinc edicions Músiques Sensibles ha programat 60 concerts amb més de 15.000 espectadors i ha donat suport a més de 25 projectes socials. Enguany, destina el 10% dels seus beneficis a projectes de la Fundació Surt, l’Associació Salut Mental Barcelonès Nord, l’Associació per a la Inclusió de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista, l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona, la Fundació Provea i Best Buddies.

L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat (Totmusicat), i l’any 2017 va ser finalista als Premis Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere caracteritzat per ser un dels únics festivals que des dels seus inicis ha mantingut un 50% o més de presència femenina en els cartells presentats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article