La II Jornada ‘Social Lab: comunicar per transformar’ esgota les inscripcions i anuncia el programa complet

Els tallers queden plens i ja només es podrà assistir als col·loquis de primera hora sense necessitat d'inscriure's

L'esdeveniment, que se celebrarà el 30 de novembre, té per objectiu que el tercer sector pugui professionalitzar la seva tasca de difusió

Després de l'èxit de la primera edició 'Social Lab: Comunicar per existir' i recollint les peticions del sector, el mitjà digital Social.cat impulsa la segona edició de Social Lab, que tindrà com a eix temàtic ‘Comunicar per transformar’ i ja s’han esgotat les inscripcions. Més d’un centenar de professionals es reuniran el dia 30 de novembre al Palau Macaya amb l’objectiu d’aprendre eines per millorar la comunicació de les entitats socials on treballen.

Social Lab: Comunicar per transformar serà un espai de trobada en què els professionals de les entitats socials, directors de comunicació de l'administració, experts, estudiants, acadèmics i mitjans podran ajudar a millorar les estratègies i els recursos de les entitats socials a l'hora de comunicar la seva tasca a la ciutadania i, enfortir, així, la xarxa del Tercer Sector a Catalunya.

El format de Social Lab innova també en la presentació dels continguts. Es fomentaran les converses i els tallers, i la jornada s'obrirà al diàleg multidisciplinar entre entitats i mitjans de comunicació i a la participació activa en l'esdeveniment.

Una jornada, sis activitats

Pel que fa al programa d’activitats, es començarà la Jornada amb una taula rodona de casos d’èxit. Proactiva Open Arms, Obertament i el Sindicat de Llogaters explicaran les seves estratègies de comunicació. Són tres entitats que no només s’han donat a conèixer comunicant la seva tasca, sinó que també han aconseguit transformar, d’alguna manera, la societat.

La següent activitat serà un consell de redacció on les entitats podran veure com els periodistes decideixen quines notícies seleccionen i per què. I després de l’esmorzar hi haurà quatre tallers pràctics impartits per professionals de la comunicació que ajudaran a les entitats a tenir més eines per saber difondre la seva activitat.

Podeu consultar el programa complet a la web del Social Lab.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article