Tensió a les portes del Parlament quan metges i bombers han intentat entrar a la cambra

Amb el crit “A tu també t'afecta”, els manifestants han estat aturats per un cordó policial


Els metges que s'han concentrat aquest dimecres a les portes del Parlament han intentat entrar a la cambra, però el cordó dels Mossos d'Esquadra ho ha impedit. Les portes del Parlament s'han tancat per prevenció.

Uns 400 facultatius s'han manifestat inicialment darrere de la tanca que protegeix la cambra, el lloc on habitualment es concentren els manifestants, però després l'han creuada i s'han apropat a la porta principal. Entre les consignes que han cridat hi ha les que han utilitzat les darreres hores, com ‘A tu també t'afecta’ o ‘Vaga, vaga, vaga, la Primària ja no ‘traga’’.

Aquest dimecres és ja el tercer dia de vaga a l'atenció primària i a la sanitat concertada. La concentració dels metges ha coincidit amb una de bombers.

Les manifestacions s'han desenvolupat primer darrere de la tanca que habitualment protegeix el Parlament, deixant una distància de seguretat, però després l'han traspassada i s'han apropat a les portes, obligant els Mossos a fer un cordó per evitar que entressin.

Pel que fa als bombers, han denunciat falta de material i de personal, i han advertit que això pot provocar problemes de seguretat. Els manifestants han cremat un ninot amb la proclama 'Bombers cremats'.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article