Més de 300 nens engreixen el Tió Solidari de Catalunya Ràdio amb menjar per al Banc dels aliments

El programa ‘El Suplement’ es trasllada a plaça de Catalunya per un dia, on han actuat grups com El Pot Petit


Més de 300 nens han engreixat aquest cap de setmana el Tió Solidari de Catalunya Ràdio amb menjar per a nadons que es destinarà al Banc dels Aliments. Ho han fet durant el programa especial de Nadal d'‘El Suplement’, que s’ha traslladat a la plaça Catalunya i que ha comptat amb les actuacions d'El Pot Petit, Núria Graham i Paula Valls i Broadway a cappella, que ha ofert un espectacle de teatre musical i ha tancat la festa solidària. El programa ha començat a les nou del matí i ha comptat amb Mathew Tree, Liz Castro i Halldor Mar, que han explicat com es viu la màgia del tió des de l'estranger.

El Pot Petit han interpretat un dels seus èxits, "Els pirates", davant d'una munió de petits seguidors que han participat també en el sorteig d'una bici de fusta del Mic que s'ha fet entre tots els assistents, amb la companyia de l'equip de l'‘APM?’. Després, Blai Marsé i Albert Galceran han fet la tria de les millors cançons de Nadal de la història i les cantants Núria Graham i Paula Valls han fet una versió en directe de la cançó “Santa Claus is coming to town”. La música ha continuat amb El Pot Petit i la cançó “El lleó vergonyós”.

Al migdia ha entrat en escena el cuiner i gastrònom Pep Nogué, que ha arribat des de Lapònia en un gran patinet i disfressat de Pare Nogué per repartir caramels i esbrinar què cuinen per al dinar de Nadal Mònica Terribas, Toni Cruanyes, Ricard Torquemada, Jordi Costa i Sònia Gelmà i com ho fan.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article