La Fàbrica dels Reis d’Orient obre portes a la Fabra i Coats de Barcelona per rebre els infants

Més de 70 persones treballaran per rebre les cartes dels nens i nenes i mostrar com es fabriquen les joguines


Aquest dijous obrirà portes La Fàbrica dels Reis d’Orient al recinte de Fabra i Coats, al districte de Sant Andreu de Barcelona. Més de 70 persones hi treballaran per rebre les cartes dels nens i nenes, ajudar-los a redactar-les i mostrar com es fabriquen les joguines. La Fàbrica s’estructura a partir d’un recorregut per les diferents estances de la nau que portarà els infants a gaudir de petits espectacles distribuïts per tot el recinte amb actors especialistes en clowns i animació, DJs, i ballarins.

La Fàbrica es divideix en sis àrees: l’Entrada de la Fàbrica, el Laboratori de prova de Joguines, la Zona d’ingrés, l’Oficina de correus màgica, el Magatzem de joguines, i el Finestral de la Fàbrica. En aquesta última, amb un gran espectacle de llums i colors, s’explicaran les accions que els follets que hi treballen a la fàbrica realitzen en una jornada “normal” de la seva feina. L’esdeveniment està produït aquest any per L’Espectacleria.

A Fabra i Coats, un cop l'any, un grup de follets fan la feina que més agrada els nens i nenes de Barcelona: es reuneixen per fabricar, classificar i emmagatzemar totes les joguines que ses majestats els reis mags d'orient hauran de repartir.

En aquesta edició el grup de monitoris estarà format per monitors i animadors habituals de la companyia i per monitors del “Projecte Baobab”, de la Fundació Cel i de la Fundació TriniJove. Els actors d’aquesta edició seran artistes professionals i actors de l’Espai Jove Garcilaso, triats a través d’un càsting. La seva expertesa afavorirà que la Fàbrica de Joguines de Fabra i Coats sigui un espai inclusiu i ple d’il·lusions.

En total, 19 professionals de la Fàbrica provenen de projectes formatius del districte. L'espectacle compta amb el treball de monitores, monitors, actrius i actors procedents de l'Espai Jove Garcilaso, la Fundació Cel, la Fundació Trinijove i el projecte Baobab. La contractació de les 19 persones del nostre territori sorgeix de la voluntat del Districte de Sant Andreu de fomentar les oportunitats laborals entre els joves i de potenciar l’especialitat professional de les arts escèniques.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article