Davant del moviment antivacunes, el Col·legi de Metges de Barcelona insisteix a convèncer els “indecisos”

L'entitat torna a distribuir un recull de bones praxis sobre la vacunació


Davant diversos fets que han tingut lloc darrerament, com la sentència judicial en defensa de la vacunació dels alumnes d’escoles bressol, o els brots de malalties que es poden prevenir, el Col·legi de Metges de Barcelona recorda la importància de la vacunació a “com a eina essencial de prevenció i de protecció de la salut de la població”. I ho fa, tornant a distribuir els ‘Quaderns de la Bona Praxi de vacunació’.

Sota el títol Vacunes. Importància i impacte sanitari de les immunitzacions, aquesta publicació ofereix informació sobre quina és la situació actual a Catalunya pel que fa a les vacunes, el calendari, finançament públic, vacunació a l’escola, etc...

A més, el document insisteix en què els metges i resta de professionals sanitaris són fonamentals “per reforçar la percepció pública sobre la seguretat de les vacunes i els seus grans beneficis i per consolidar i millorar l’elevat grau d’acceptació que tenen a Catalunya i combatre les actituds indecises i les reticències de determinats sectors de la població”. 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article