Neix ‘TecnoGirl’, un projecte que vol apropar la ciència a les noies adolescents

La iniciativa arrenca amb una exposició i tallers de diverses temàtiques


Fomentar les vocacions tecnològiques entre les noies adolescents. Aquest és l’objectiu que persegueix el projecte ‘TecnoGirl’. La iniciativa, impulsada per Tecnocampus, pretén apropar la ciència i tecnologia a l’alumnat de secundària, especialment, al col·lectiu de noies entre els 12 i 18 anys.

La primera acció que engega aquest projecte és una exposició que reivindica el paper de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia. La mostra ha estat inaugurada per la científica i escriptora mataronina Sonia Fernández-Vidal i es podrà visitar fins al 16 de febrer, a la biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.

D’aquesta manera, tal com indiquen al seu web, el projecte vol contribuir “a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit”.

Per aconseguir aquest objectiu, organitzarà tallers d'animació, robòtica, videojocs, invents, creativitat, etc., així com una exposició sobre les aportacions de les dones a la ciència i la tecnologia.

La mostra es pot visitar a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró fins al 16 de febrer i del 6 de març al 8 d'abril a la d'Antoni Comas.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article