El Govern millora el salari dels professionals de la primària d'urgències i de l'atenció a la salut sexual de l'ICS

L'acord recull una de les propostes de la mediació de la vaga de metges del novembre


El Govern ha aprovat aquest dimarts millores salarials per al personal assistencial de l'atenció continuada i urgent de base territorial (ACUT) i de l'atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR) de l'Institut Català de la Salut (ICS).

La mesura forma part de les propostes acordades en el procés de mediació de la vaga de metges a l'atenció primària al Departament de Treball, que va culminar el 29 de novembre, i de les proposades en la Mesa Sectorial de Sanitat el 30 de novembre.

L'acord estableix per al personal facultatiu especialista dels programes de l'ACUT i de l'ASSIR un complement d'atenció primària anual de 15.410,75 euros i per al personal diplomat sanitari de l'ACUT, un complement específic anual de 8.617,48 euros.

L'acord de l'Executiu equipara els salaris del personal assistencial de l'atenció primària que presta serveis als dispositius d'urgències i de l'atenció a la salut sexual i reproductiva de l'ICS a les retribucions mitjanes que perceben els professionals de la mateixa categoria que presten serveis als equips d'atenció primària.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article