Una estudiant d’infermeria fa una crida viral perquè dones sordes expliquin com s'han sentit durant el part

Ángela Curquejo ha difós la petició en llengua de signes en un vídeo a Twitter que ja porta més de 145.000 reproduccions


L’estudiant de quart d’infermeria del CUESJD de la Universitat de Sevilla, Ángela Curquejo, està fent una investigació pel seu treball final de grau sobre els sentiments de les dones sordes durant el part. Aquesta estudiant busca, per completar l’estudi, dones que estiguin o hagin estat embarassades i que vulguin explicar el seu testimoni.

Aquesta crida l’ha fet a través d’un vídeo a Twitter que s’ha fet viral en poques hores i que ha rebut centenars de comentaris. Només en un dia ha aconseguit més de 6.000 retuits i ja porta més de 145.000 reproduccions. Al vídeo, l’estudiant explica en llengua de signes que el mètode per obtenir el testimoni d’aquestes dones serà a través d’entrevistes confidencials.

Tot i així, ja hi ha hagut dones sordes que han volgut deixar l’opinió en el fil, com ara la d’una dona que és mare, té hipoacúsia i porta audiòfons. Assegura que hauria volgut explicar com se sentia durant l’embaràs perquè quan va tenir els fills no portava audiòfons.

Desenes d’usuaris l’han encoratjat a seguir amb l’estudi i a fer públiques les conclusions. Fins i tot una usuària s’ha ofert a entrevistar-la.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article