Les persones, el progrés i l’equilibri territorial: l’aposta de la Diputació de Barcelona

Durant els quatre anys de mandat l’ens ha destinat 3.000 milions d’euros a cobrir les demandes dels governs locals a les comarques barcelonines


Connectar les persones amb les oportunitats de futur. Aquest ha estat un dels pilars fonamentals de l’acció duta a terme per la Diputació de Barcelona durant aquests quatre anys. Així, al llarg del mandat, l’ens ha mantingut la voluntat d’enfortir la capacitat dels governs locals amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la població; alhora que també ha treballat per fomentar el progrés i l’equilibri territorial de Catalunya.

Per desenvolupar aquesta tasca, la Diputació de Barcelona ha destinat 3.000 milions d’euros a cobrir les demandes dels governs locals a partir de 13 projectes estratègics ideats per connectar amb les persones, l’eficiència, la sostenibilitat i la tecnologia. En aquests, l’ens assegura que ha potenciat “el treball en xarxa i l’autonomia localˮ.

Els col·lectius més vulnerables són prioritat

Al llarg d’aquests quatre anys, la Diputació de Barcelona també ha apostat pel territori com un element de generació de riquesa i creació de llocs de treball. En aquest sentit, ha potenciat polítiques socials per reduir les desigualtats i ha invertit en equipaments i serveis per promoure la cultura, l’educació i l’esport com a eines bàsiques de cohesió social.

De fet, la Diputació de Barcelona és la primera administració pública de Catalunya que ha adquirit el certificat de responsabilitat social d’AENOR, que l’acredita per haver implantat un sistema de gestió basat en la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article