#SempreÀngela, l’espot d’ABD per combatre la discriminació a la vellesa

El vídeo va dirigit sobretot a infants i joves amb l’objectiu de promoure el bon tracte cap a la gent gran


“Perquè totes les persones envellim. Perquè tenim dret a una vellesa digna. Perquè respectem totes les etapes de la vida. Perquè volem combatre l’edatisme”. Per tots aquests motius, l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) ha creat l’espot #SempreÀngela.

En el vídeo apareix una noia jove que camina per la sorra de la platja i duu a terme tot d’accions quotidianes. En un moment del vídeo, però, es mira al mirall i apareix el seu rostre canviat. Han passat els anys i ara és una persona gran que segueix anant a la platja i fent el seu dia a dia, però amb més experiència.

El vídeo forma part del projecte Bon tracte, jo també vull envellir dignament, un programa desenvolupat per ABD i què fa anys treballa per generar estratègies per fer ressorgir els valors de bon tracte i respecte a les persones quan envelleixen. En concret, aquest projecte va dirigit a infants i joves d’entre 7 i 21 anys de centres educatius de primària, secundària, batxillerat i formació professional d’arreu de Catalunya.

“És necessari, més que mai, la solidaritat entre generacions per viure en una societat basada en el respecte a la diversitat”, han afirmat des d’ABD, deixant clar que envellir no ha de posar límits en les relacions socials de les persones que es fan grans.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article