El xocolater Enric Rovira i el cuiner Jordi Cruz creen les piruletes solidàries d’Althaia

Es poden aconseguir a canvi d’un donatiu de quatre euros, que es destinaran als projectes de mecenatge per a la millora de l’atenció infantojuvenil


El xocolater Enric Rovira i el cuiner Jordi Cruz han creat unes piruletes en forma de cor elaborades amb xocolata de primera qualitat. Són les piruletes solidàries d’Althaia, que es poden aconseguir a canvi d’un donatiu de quatre euros. Els beneficis obtinguts es destinaran als projectes de mecenatge per a la millora de l’atenció infantojuvenil de la Fundació Althaia.

Les piruletes es poden trobar a l’Hospital Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari, el CSAM, els establiments del grup Llobet, la botiga Abacus de Manresa i el Garden Ampans de Sant Fruitós de Bages.

Recentment, la Fundació Althaia ha iniciat una nova campanya de participació i mecenatge per millorar les àrees d’atenció a infants i joves i, alhora, enfortir els vincles entre la institució i la ciutadania i treballar la promoció per la salut. Segons Althaia, “la renovació d’aquests espais és una necessitat ja que els canvis tecnològics i els avenços científics comporten nous mètodes de treball i evidencien que les àrees actuals no responen als nous models d’atenció assistencial”.

L’esforç, implicació i col·laboració d’entitats, empreses i persones a títol individual del territori de la primera campanya de participació i mecenatge d’Althaia ha fet possible la construcció del nou Hospital de dia d’Oncologia i Hematologia. Es tracta d’un equipament de primer nivell que permet que els pacients de la Catalunya Central afrontin el tractament de la malaltia oncològica en un entorn de més confort i calidesa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article