L'Observatori Contra l'Homofòbia vol poder denunciar casos les 24 hores del dia a totes les comissaries

Les entitats LGTBI i els Mossos d'Esquadra fan una primera reunió per treballar la prevenció de la violència cap al col·lectiu


Les entitats LGTBI i els Mossos d'Esquadra han mantingut aquest dimecres la primera reunió per crear una taula que permeti donar més visibilitat a la denúncia i per treballar en una campanya de prevenció de la violència cap a les persones del col·lectiu. L'Observatori Contra l'Homofòbia n'ha fet una valoració positiva.

El seu president, Eugeni Rodríguez, ha destacat que s'insistirà perquè totes les víctimes puguin denunciar les situacions de discriminació les 24 hores del dia i en qualsevol comissària dels Mossos d'Esquadra de Catalunya. A més, Rodríguez ha detallat que la campanya de prevenció difondrà material educatiu per evitar les diferents violències cap al col·lectiu.

En a reunió hi ha assistit la Fundació Enllaç, l'associació Chrysallis de famílies amb fills menors transsexuals, l'associació Acathi de migració, refugi i diversitat LGTBIQ+, Famílies LGTBI i l'Observatori contra l'Homofòbia de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article