13.000 persones caminen a la Magic Line per la vulnerabilitat

La “mobilització” solidària ha recaptat més de 300.000 euros, que es destinaran a projectes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu


Unes 13.000 persones han caminat aquest diumenge a la Magic Line que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona per la vulnerabilitat. Després de mesos d'accions solidàries,els 941 equips participants s'han trobat fent els sis recorreguts de la caminada i a la Festa final a la plaça de la Catedral. En total, han recaptat més de 300.000 euros que es destinaran a projectes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

La Magic Line és una “mobilització” solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu. El punt culminant de la mobilització és una caminada per equips i no competitiva, un punt de trobada dels equips que quan s’inscriuen es posen un repte econòmic i durant els mesos previs a la caminada organitzen accions de captació de fons que acaben implicant milers de persones arreu del territori.

Des de l’organització es faciliten productes solidaris perquè els equips venguin al seu entorn per recaptar diners, així com que organitzin un Cafè Sant Joan de Déu la primera setmana de febrer, per tal de generar un punt àlgid de la mobilització solidària entorn la Magic Line SJD. El 2019 s’han fet més de 150 Cafè Solidari durant la setmana del Gran Cafè Solidari amb presència al Matí de Catalunya Ràdio i al Món a RAC 1.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article