Les famílies de l'escola Entença aixequen la tancada a l'Ajuntament de Barcelona

La setmana vinent tindran reunions per buscar solucions concretes per a la ubicació del centre


Les famílies de l'escola Entença que s'havien tancat a l'Ajuntament de Barcelona han aixecat l'acció que havien posat en marxa dijous per aconseguir una ubicació definitiva per al centre abans que acabi el mandat. En un comunicat, han explicat que el govern municipal els ha donat hora dilluns per reunir-se amb l'alcaldessa, Ada Colau, i dijous tindran una trobada amb gerència del Consorci d'Educació de Barcelona, l'Ajuntament i la Generalitat per aportar solucions concretes per a l'escola. Es proposarà també, diuen, un calendari real d'aplicació d'aquests compromisos. Representants de l'Associació de Famílies han passat la nit al vestíbul del consistori.

Agraeixen a l'Ajuntament que hagi estat “a l'altura de la gravetat de la situació” i hagi acceptat un compromís de solució “real” durant la setmana vinent, però avisen que les mobilitzacions continuaran fins que no s'hagin concretat aquestes solucions.

Els pares de l'escola denuncien que tres anys després de la creació del centre, encara no té un lloc definitiu, i apunten que la ubicació actual, que en teoria era provisional, és “impracticable” per la manca d'espai i per trobar-se en una àrea d'influència de les ones electromagnètiques que emet una subestació elèctrica. De fet, remarquen que l'Agència de Salut Pública de Barcelona considera aquest espai no apte per a una escola definitiva.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article