La PAH exigeix a l’Ajuntament de Barcelona una solució per a una parella que serà desnonada el 20 de març

El pis que ocupa la parella és propietat de la Sareb i es queixen que no se'ls ofereixi un lloguer social


La PAH ha exigit aquest dimarts a l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona una solució per a la Jennifer i la seva parella, que seran desnonats el 20 de març. La parella ocupa un pis propietat de la Sareb i es queixa que no se la permeti entrar a la mesa d'emergència ni tampoc se li ofereixi un lloguer social.

L’informe ha sigut desfavorable perquè l'ocupació no queda justificada, segons han explicat des de la PAH. La seva portaveu, Lucía Delgado, ha apuntat que no pot ser que en els convenis de la Sareb no s'incloguessin lloguers socials per a les famílies de Barcelona que estan ocupant habitatges.

La PAH ha remarcat que igual que la Jennifer, moltes famílies s’han vist "obligades a ocupar habitatges buits propietats d’entitats financeres per tal de tenir un sostre”. Segons la portaveu de la PAH, la Sareb “fa fora de les cases a aquestes famílies vulnerables”.

A més, assegura que fa més d'un any que intenten posar-se en contacte amb l’entitat, però aquesta “no contesta els mail ni les trucades i així és impossible buscar una solució abans del 20 de març”. L’afectada apunta que coneix famílies que estan 7 mesos esperant un recurs i que finalment se'ls acaba denegant sense opció d’entrar a la mesa d’emergència.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article