Creu Roja Manresa engega la campanya ‘La solució ets tu’ per captar voluntaris

L'entitat atén més de 3.000 usuaris l'any


Creu Roja Manresa ha presentat aquest dimecres la nova campanya de captació de voluntaris que porta el lema ‘La solució ets tu’. L'objectiu, segons ha explicat el president de l'entitat, Miquel Riera, és aconseguir unes 120 demandes de voluntariat i que, finalment, se n'acabin materialitzant, com a mínim, la meitat.

A diferència de l'anterior campanya, titulada ‘Busquem el teu cap’, que se centrava en captar experts, la nova interpel·la “gent corrent” perquè “es necessitem voluntaris les 24 hores del dia”. La campanya, que precisament ha estat pràcticament tota realitzada per una voluntària, es difondrà a través de les xarxes socials. Actualment, Creu Roja Manresa compta amb uns 200 voluntaris i atén més de 3.000 usuaris l'any.

La Blanca és una de les darreres voluntàries captades per Creu Roja gràcies a la darrera campanya ‘Busquem el teu cap’, que se centrava en buscar voluntaris experts. Després de pràcticament mig any a l'entitat, ha estat l'encarregada de dissenyar la nova campanya de captació de voluntaris ‘La solució ets tu’, que s'ha presentat aquest dimecres.

L'entitat Creu Roja compta actualment amb uns 200 voluntaris a la ciutat de Manresa. Tot i que la xifra podria semblar elevada, segons ha apuntat el president de l'entitat, Miquel Riera, “no ho és, ja que molts d'aquests voluntaris venen de manera puntual o en campanyes concretes”. Per això, Creu Roja acaba d'engegar una nova campanya per captar nous voluntaris i atendre els més de 3.000 usuaris que atén anualment l'entitat a la capital del Bages.

En concret, la campanya ‘la solució ets tu’ consisteix en diverses càpsules de vídeo, que es difondran a través de les xarxes socials, on el protagonista és un voluntari de Creu Roja fent la seva tasca. És el cas de Pep Serra, que va arribar com a usuari a Creu Roja, i finalment s'ha convertit en un voluntari. “Em sap greu no dedicar-hi més temps”, ha explicat. També el cas de l'Anna, que va decidir fer-se voluntària quan es va jubilar. “He comprovat com els meus coneixements, que pensava que ja no tenien cap utilitat, els puc fer servir. Sempre surto pensant que hi hauria d'anar més hores perquè no som conscients que amb una mica, podem rebre molt”, ha explicat.

L'última campanya de captació de voluntaris es va fer l'any 2017 i, segons ha explicat Riera, aleshores es van aconseguir 120 demandes d'informació per fer-se voluntari i, d'aquestes, se n'han acabat materialitzant la meitat, unes 60. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article