Rosa Romeu i Dolors Colom guanyen la Medalla d’Or del Col·legi de Treball Social

La Fundació Surt també serà guardonada com a entitat distingida per la defensa dels drets socials el proper 27 de març


El tercer dimarts de març és el Dia Mundial del Treball Social. Enguany coincideix amb el dia del pare, 19 de març, i el Col·legi del Treball Social ja ha fet públiques les guanyadores de la Medalla d’Or d’enguany: Rosa Romeu i Dolors Colom.

El Col·legi ha anunciat que ha reconegut Rosa Romeu “per la seva trajectòria professional” i Dolors Colom “per la seva significació actual en el treball social”. Aquests guardons s’entregaran el proper 27 de març a les cinc de la tarda a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans.

Les dues premiades han estat votades per la col·legiatura en base a un llistat de candidates proposades per les comissions del Col·legi i els grups del Consell de Deontologia, RTS, Seminari Permanent d’Història, Equip ‘65 i Assessoria de Publicacions No Periòdiques.

Tal i com es va instaurar l'any passat, durant l’entrega de guardons també es donarà un premi a una institució que es distingeix per la seva defensa dels drets socials. Aquest any s’atorgarà a la Fundació Surt, entitat d’acció social creada el 1993 i que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones, així com per erradicar les discriminacions per raó de sexe, amb la vista posada en assolir una societat amb equitat de gènere efectiva.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article