El Sindicat de Llogaters impulsa una enquesta per conèixer l'impacte de la bombolla de l'habitatge a Barcelona

L'entitat vol analitzar els problemes reals dels veïns amb els promotors i proposar possibles solucions


El Sindicat de Llogaters vol conèixer l’impacte de la “bombolla especulativa” a Barcelona. Per això, ha engegat una enquesta, que han anomenat ‘Enquesta llogatera’, que ha de permetre a l’entitat entendre millor els neguits dels inquilins a l’àrea metropolitana de Barcelona, per poder reforçar les seves actuacions i redefinir, si cal, la campanya #EnsQuedem.

“Cada vegada som més les persones que tenim dificultats per viure de lloguer a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Els barris es troben immersos en una bombolla especulativa al voltant del mercat del lloguer que està desposseint, precaritzant i expulsant una part molt significativa del veïnat de la ciutat i els seus voltants”, rebla el Sindicat de Llogaters.

El Sindicat de Llogaters, que es va constituir el maig de 2017 amb un objectiu fonamental de “construir una organització d’inquilins i inquilines que posés fi a la situació d’injustícia que estan patint milers de persones i que actués com un contrapoder als interessos dels promotors , els propietaris i intermediaris de la ciutat”, ha engegat l’enquesta per saber quina és la realitat dels veïns.

“Volem donar visibilitat als principals problemes i proposar possibles solucions. En col·laboració amb la Hidra Cooperativa i amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona, ​​hem elaborat aquest qüestionari perquè el Sindicat pugui orientar les futures campanyes”, asseveren.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article