El clàssic teatral ‘Pigmalió’ arriba a Barcelona en llengua de signes catalana

L’obra està protagonitzada per persones usuàries de llengua de signes catalana i també és accessible per a persones oïdores


El grup de teatre del Centre Recreatiu Cultural de Persones Sordes de Barcelona (CERECUSOR) aterra l’obra ‘Pigmalió’, de Bernard Shaw, a Barcelona, i la representarà en llengua de signes catalana (LSC).

En total farà dues sessions que tindran lloc aquest divendres, 29 de març, al Centre Catòlic de l'Hospitalet de Llobregat. La primera representació tindrà lloc a les 16.30h, i la segona a les 18.30h, que ja té les entrades esgotades. Es tracta d’un espectacle que també és accessible per a persones oïdores.

L’obra Pigmalió està dirigida per l’actor i professor sord Xavi Álvarez, que també és autor visual de diverses obres i curtmetratges en llengua de signes catalana. Els actors que intervenen en l’espectacle són persones sordes, usuàries de llengua de signes catalana.

Aquesta obra es va representar per primer cop el 6 de desembre de 2018 en el marc de la XVI Biennal Internacional de Cinema i Teatre en llengua de signes, a Barcelona. Ara, se’n fa una nova representació. El juny de 2017, als Lluïsos d’Horta, aquest grup de teatre també va representar l’obra Diez negritos, basada en la novel·la homònima d’Agatha Christie, amb adaptació i direcció d’Alícia Sort.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article