Les Kellys tornen a ocupar el carrer per reclamar la reincorporació d’una companya

El col·lectiu de cambreres de pis protestarà cada divendres a Barcelona davant d'un hotel contra l'externalització del servei


Les Kellys tornen a ocupar el carrer per reclamar la reincorporació d’una companya. Així ho han anunciat el col·lectiu de cambreres de pis, que protestarà a partir d’aquesta setmana cada divendres, de 17.30h a 20h, davant del Gran Hotel Central, per aconseguir que l’empresa readmeti una companya i per posar fer a l’externalització del servei.

Segons el col·lectiu, la companya ha estat acomiadada després de sindicar-se i, asseguren, no és una batalla que només afecti aquest hotel de la cadena Único Hotels, sinó a d’altres establiments, perquè s’obliga a les cambreres de pis a firmar contractes que són externalitzacions encobertes.

Per això, cada divendres les Kellys protestaran pacíficament davant de l’hotel amb el lema Tea Time Protest in Hotel’s Garden, amb el qual intentaran convèncer els turistes perquè deixin males puntuacions a pàgines web de valoració d’hotels i els convidaran a te i pastes.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article