Viatjar, un objectiu somiat


Què és el que t’aporta cada viatge? 

Cada viatge sempre m’aporta coses molt bones i positives, sobretot l'experiència de conèixer un nou lloc per visitar. També veig com una empenta sortir de la teva ciutat i visitar altres llocs bonics, històrics i interessants, entre altres. Penso que avui en dia, ara que ja es podrà viatjar, la gent ho vol fer als llocs que desitgen i volen. Crec que aquest estiu també viatjarem, però tenint compte la Covid-19.

Quines variacions poden haver-hi després de tot aquest episodi de la Covid-19?

Bona part de la gent aquest estiu voldrà viatjar més a prop, pel nostre territori, zones properes,o també als pobles d'origen, entre altres, per no estendre la malaltia gaire. Sí que és cert que allà on viatgem sí que podrem fer certes coses que fins ara el visitant de proximitat no ha fet perquè viatjava a altres països o continents. Ara descobrirà el que té al seu territori o la zona en la qual estigui, i en el cas dels pobles, segones residències, es pot fer el mateix, o visitar la família, ja que fins ara no es podia.

Quan m'arriba un viatge com m'ho prenc?

Per mi viatjar és com un hobby, és a dir, cada viatge que puc fer, per mi és un impuls per dir-me: surt de Barcelona i explora el món. En cada viatge, aprens des l’inici, des del mitjà de transport que fas servir, perquè aprens com anar als llocs, visitar-los i explorar cada racó, com i quin menjar vols en aquell moment, gaudir del temps i l'experiència d’aquell instant.

Quina diferència hi ha entre viatjar amb amics o amb la família?

Hi ha una diferència important, perquè quan viatges amb amics et relaciones més socialment i cadascú pot tenir la seva opinió. Vas a la platja o piscina, depenent on estiguis, i és més comú anar de festa a la nit o ballar. És una experiència entretinguda. Amb la família estàs més amb ells. Fas sopars, dinars, visites llocs bonics... És més un viatge amb calma i tranquil·litat.

Quin vols que sigui el teu pròxim viatge?

Jo amb els amics m'agradaria anar a una ciutat com Bilbao. Ja hem anat a Màlaga, i ens va sortir molt bé. Ara m'agradaria visitar el Cantàbric, i amb la meva família m'agradaria anar a un lloc interior, a una casa rural a Navarra. Crec que pot ser un lloc divertit i sobretot el seu Pirineu és un lloc fresc i agradable.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article